ЕКСТРА ПОНУДА

Aprilia SR 50 R

Image

Aprilia SR 50 R

Бескомпромисен спортски изглед со силни референци за светот на трки, Aprilia SR 50 R ги комбинира техниката и естетиката: нејзиниот тврд стил инспириран од постарите сестри на куќата „Noale“ е секогаш репер за изглед.

Погледни го видеото

Достапна во 3 бои

Новата Aprilia SR 50R, е достапна во следните бои:

Црвена

2.190 €

Црна

2.190 €

Бела

2.190 €

Гратис ауспух „Giannelli reverse“!

со вредност од 8990 денари

2 години гаранција или 100.000 километри!

Гаранцијата важи само кај овластени дистрибутери:
Динамикс | Рузвелтова ББ - Скопје | Тел: 02/3079-304
Амбасадор | Дејан Војвода бр.9 - Охрид | Тел: 070-232-988
Лео Ринго | 11 Октомври бр.43 - Прилеп | Тел: 075-989-861
АБ Ауто | Гоце Делчев бр.107 - Струмица | Тел: 078-243-449
Мисирли Промет | 1.Мај бр.318 - Битола | Тел: 078-314-735
ХД Еникс | Тито Митровачка бр.25 - Куманово | Тел: 075-453-007
ГСГ Компани | Маршал Тито бр.123 - Неготино | Тел: 075-420-055
Елипсо ТВ | Илинденска ББ - Тетовo | Тел: 072-242-333